Skip to content

Adam Douglas forteller om det som gjør han takknemlig den 7.juni

På den nye singelen "Got Me Grateful", sender Douglas herlige og positive musikalske sommervibber din vei!

Release: 07.06.24

Artist: Adam Douglas

Tittel: Got Me Grateful

ISRC: NOFGG2400020

Plateselskap: Grappa Musikkforlag

LYTT HER

LAST NED WAV 

Ny singel fra Adam Douglas 7.juni - leverer deilige sommervibber og et postivt budskap i en ellers usikker hverdag. Man trenger noen ganger å stoppe opp, og minne seg selv på det som virkelig betyr noe. Den handler om nyte øyeblikkene, og verdsette livet mens man har enda har det, for det er virkelig kort og verdifullt.

Musikk av Adam Douglas selv, og teksten er skrevet sammen med R. Taylor. Adam Douglas forteller om låtas tematikk:

- Jeg blir fort overveldet av alt negativt (stort og smått) som skjer i dagens samfunnet - Både her hjemme i Norge og jorden rundt. Det er fort gjort å fokusere på sånne ting, og jeg synes at vi skal det altså.  Men, vi må gjøre det med en stor skje av takknemlighet liksom.  “When I think of what little time that we have, I can remember that the good outweighs the bad. So what -  if today is rough and tomorrow is a drag! I don’t worry, I’m not in a hurry - cause your love is in the bag! And it’s got me grateful!”

Produksjonen er gjort med en herlig lekenhet. Med de dyktige musikere Ruben Dalen (trommer), Ruben Fredheim Oma (bass) og Thor Erik Fjellvang (keys), er kompet spilt inn live. Trommeslager Ruben Dalen har også fungert som recording engineer og co-produsent, og har også stått for miksingen. Innspilt i Urban Sound Studios i Oslo og Reva Recordings, Harestua. Master av Espen Høydalsvik ved Oslo Fuzz.

Debuten til Douglas kom i 2015 som soloartist med albumet "I May Never Learn". Det var likevel ikke før han deltok i og vant Stjernekamp på NRK i 2017 at han virkelig sang seg inn i hjertene til det norske folk. Året etter slapp han det kritikerroste albumet "The Beauty & The Brawn" og har siden turnert land og strand rundt. I mars 2021 slapp han studioalbumet "Better Angels, og i fjor høst slapp han sitt fjerde album "Dancing for the Moon". - En variert plate som høstet mye positiv oppmerksomhet, der Douglas viser sin unike evne som artist til å skrive og formidle på en ektefølt og treffende måte.

Adam Douglas skal ut på turné denne sommeren og vi har masse ny musikk i vente. Han avslutter:

- Det blir en god del konserter i sommer og ferdigstilling av plate, som betyr mye ny musikk på vei! Flere ting å være takknemlig for altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *