Skip to content

Adam Douglas serverer vårens feel-goodlåt – «Try and fail» er ute i dag!

Douglas sin nyeste singel er en motiverende glad-låt som oppforderer lytteren til å ha tro på hvem man selv er og stå for egne valg.

"Try and fail" er den nye singelen fra Adam Douglas, som er ute i dag! En skikkelig feel-good låt, med positivt budskap og leken produksjon. Adam oppforderer og motiverer lytteren og seg selv til å tillate seg å prøve og feile. Det er lov å ikke alltid gjøre alt perfekt, det viktige er at vi stoler på våre egne avgjørelser og at vi vet at vi alle er bra nok som vi er! Adam forteller:

- Det å skrive låter og opptre for offentlighet, kan være utfordrende. Når man slipper en låt eller formidler musikk på scenen - er man alltid «under the microscope». Som kreativ person lurer jeg ofte på om det jeg skriver og formidler på scenen blir godt tatt i mot. Blir det bra nok? Vil folk liker det? Skjønner de det?  Det jeg opplever om igjen og om igjen, er at det aller beste er å stole på meg selv. Stole på magefølelsen. "Try And Fail" er en slags påminnelse - at jeg er bra nok akkurat som jeg er - og jeg trenger ikke å prøve å være noen andre eller noe annet. Det er også helt OK og en veldig bra ting at man er kanskje litt annerledes. Om man er ærlig med seg selv og ærlig med sitt publikum,  skal det være mer enn godt nok!

Debuten til Douglas kom i 2015 som soloartist med albumet "I May Never Learn". Det var likevel ikke før han deltok i og vant Stjernekamp på NRK i 2017 at han virkelig sang seg inn i hjertene til det norske folk. Året etter slapp han det kritikerroste albumet "The Beauty & The Brawn" og har siden turnert land og strand rundt. I mars 2021 slapp han studioalbumet "Better Angels, og i fjor høst slapp han sitt fjerde album "Dancing for the Moon". - En variert plate som høstet mye positiv oppmerksomhet, der Douglas viser sin unike evne som artist til å skrive og formidle på en ektefølt og treffende måte.

Produksjonen på den nye singelen er leken og med glimt i øyet. Kompet er innspilt live, med dyktige musikere Douglas er vant til å jobbe med både live og i studio. I tillegg til egne gitar- og vokal-pålegg har Douglas med seg Ruben Dalen (trommer), Ruben Fredheim Oma (bass), Thor Erik Fjellvang (keys) og Aurora Amalie Heimdal (kor). Trommeslager Ruben Dalen har også fungert som recording engineer og co-produsent, og har også stått for miksingen. Espen Høydalsvik ved Oslo Fuzz har gjort masteringen.

Låta ble skrevet i fjor høst, og falt veldig fort på plass. Adam forteller at moralen ved historien er å tørre å være seg selv, og ikke være redd for å være annerledes:

- Jeg føler at det er mange der ute som er litt småredde for å stikke seg ut, eller være seg selv i det hele tatt. Jeg opplever en slags frihet ved å akseptere hvem jeg er, og faktisk feire det! Håper flere vil være med å feire det med denne låta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *