Skip to content

Alessandra slipper befriende dancelåt: Supposed To Be!

Alessandra følger opp sin debut-EP med et fyrverkeri av en låt, «Supposed To Be», ute 24. mai! 

«Supposed To Be» blir tjengelig HER kl. 00:01!

Etter et svært travelt og suksessfullt år, med slipp av debut-EPen «Best Year Of My Life» og en nesten helt utsolgt Europa-turné, følger Alessandra allerede opp med en perfekt og befriende låt for dansegulvet.

«Tittelen sier alt for meg! Låten handler om friheten av å være seg selv og av å være stolt av hvem man er. For meg så representerer sangen hvordan livet mitt endret seg etter å ha flyttet fra Italia til Norge. Prosessen av å bo alene og virkelig finne ut av hvem man vil være er jeg stolt av, og denne låten representerer akkurat det. Jeg håper denne sangen kan hjelpe folk å omfavne både sine gode og dårlige sider, og skape en connection med LGBTQ+ samfunnet med beskjeden om egenkjærlighet og friheten av å kunne være seg selv og elske akkurat hvem man vil. Love is love!» - Alessandra

I februar stakk Alessandra av med to gjeve nominasjoner til årets Spellemann for prisene Årets Gjennombrudd og Årets Låt for «Queen of Kings». 

Til tross for sin korte karriere, har Alessandra allerede rukket å sette sitt preg på den norske og internasjonale musikkscenen. Karrieren skøyt i enorm fart etter seieren i Melodi Grand Prix og deltakelsen i Eurovision Song Contest med låten «Queen of Kings», som i dag har sanket inn nærmere 500 millioner (!) strømninger på tvers av plattformer. Alessandra sikret en 5. plass på Eurovision som er Norges beste plassering på ti år! Superhiten Queen of Kings fikk topp-plasseringer i en rekke land globalt og gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify. Kort tid etter fulgte hun opp med flere singler som “Pretty Devil” og ”Narcissist”.

Alessandras imponerende suksess og store følgerskare vitner om hennes eksepsjonelle talent og dedikasjon til musikken. 16. februar slapp hun EPen «Best Year Of My Life» samtidig som hun var i gang med sin aller første turné hvor hun besøkte over 20 byer i UK og Europa. Turnéen solgte over 11.000 billetter (utsolgt i Helsinki, London, Amsterdam, Milano, Madrid, Zürich, Antwerpen). Alessandra har definitivt bevist seg som en stjerne å regne med innenfor bransjen det siste året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *