Skip to content

Alessandra slipper splitter ny EP: «Best Year Of My Life»!

Best Year Of My Life slippes 16. februar og inneholder de tidligere utgitte låtene til Alessandra i tillegg til to nye låter: tittelsporet og singelen «Best Year Of My Life» og «Mama I’m Sorry»

Hør EPen HER!

Stjerneskuddet Alessandra (21) har hatt et vanvittig og innholdsrikt 2023 med en pangstart på karrieren sin med utrolig mange baller i luften: MGP-seier, Eurovision-suksess, skolegang, opp- og nedturer, nyforelskelse og kjærlighetsbrudd og planlegging av sin aller første turné.
Alessandra sikret en 5. plass på Eurovision som er Norges beste plassering på ti år! Superhiten Queen of Kings fikk topp-plasseringer i en rekke land globalt og gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify.

Om EPen forteller Alessandra: 
«Surprise surprise! Best Year Of My Life handler om det beste året i mitt liv! Dette året startet karrieren min, jeg møtte masse nye folk, jeg fikk knyttet et bånd med mine fantastiske fans og jeg startet å leve drømmen min. 2023 var det mest uforventede året i mitt liv! 

Jeg har grått, jeg har ledd, jeg har følt på glede og frykt, på kjærlighet og sorg, på frihet og redsel for å miste friheten. Jeg er takknemlig for alle disse følelsene. Disse følelsene har lært meg så mye i bare ett år. 
 
EPen inneholder alle følelsene jeg har følt dette året, fra QUEEN of Kings til Heavy, min første ballade, fra Pretty Devil til Mamma I’m sorry.» 

2023 har uten tvil vært et definerende og det mest uforventede året for Alessandra, men en drøm som har gått i oppfyllelse. En berg-og-dalbane av følelser, men dermed masse læring og styrke inn i veien mot å finne seg selv som en ung kvinne på bare 21 år.

“Best Year Of My Life” er EPen som samler alt, og i det visuelle universet har Alessandra utviklet et skoleårbok-konsept som fanger alle disse følelsene. Den typiske skoleklassen har ulike personligheter og karakterer, ulike opplevelser og følelser som fanges i det visuelle universet.

Alessandra slipper EPen under sin aller første turné hvor hun skal besøke over 20 byer i UK og Europa. Turnéen har allerede solgt over 11000 billetter (utsolgt i Helsinki, London, Amsterdam, Milano, Madrid, Zürich, Antwerpen) og startet i Estland 23. januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *