Skip to content

Astrid S slipper het favorittsingel: Hot Fever Dream!

Albumaktuelle Astrid S tar ingen pauser og slipper sin fjerde singel i år, “Hot Fever Dream” – ute i morgen!

Låten blir tilgjengelig HER kl. 00:01! https://AstridS.lnk.to/HotFeverDream
“Hot Fever Dream” handler om å lengte etter å drømme om en het forelskelse. Feberdrømmer har typisk negative assosiasjoner, men i Astrids tilfelle pakkes feberdrømmen inn i en leken, svært fengende og sexy sommerlåt!

Om låten sier Astrid S:

“Hot Fever Dream er en av mine favorittlåter på albumet mitt! Det er den perfekte sangen for å manifestere en sommerflørt 😉 Den handler om å være så hekta/forelsket i noen at du ikke kan vente med å sove, så du kan drømme om denne personen. Håper du liker den!!” – Astrid S

I keep getting these hot fever dreams 

Where you’re taking me there   

If you know what I mean   

You keep showing up so casually   

Act so cool, but I swear   

That you’re following me   

Hot fever dreams  

Låten er produsert av Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen, Robin Schulz, Dagny etc) og co-produsert av Astrid S, og skrevet av Astrid S sammen med Lara Andersson og Lundström.

Astrid S annonserte andrealbumet “Joyride” i forrige uke. Albumet inkluderer de tidligere utgitte singlene «Two Hands», «First To Go», «Oh Emma» og «Hot Fever Dream» i tillegg til fem splitter nye låter, deriblant tittelsporet «Joyride». Forhåndslagre albumet HER!

Mer om det kommende albumet Joyride: 
Astrid S slipper sitt andrealbum «Joyride» 24. mai. Popstjernen beviser stadig at hun er en artist på toppen av karrieren. Hun er en av Norges mest strømmede artister - Med over 5 milliarder strømninger av hitlåter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «It's OK if you forget me», er hun en global popstjerne med utsolgte verdensturnéer og flere priser i bagasjen, inkludert Spellemann og MTV. Hun har tidligere samarbeidet med talenter som JP Cooper, Shawn Mendes og NOTD. Men kanskje enda viktigere – hun har alltid vært i førersetet, gjort alt på sine egne premisser, skrevet og produsert sine egne låter samt regissert sine egne musikkvideoer. Andrealbumet Joyride tar oss med tilbake til der det hele startet. Ideen om tilbakevendende bilreferanser som rammen for albumet ble født ut av Astrid sine barndomsminner og de mange bilturene gjennom den norske landsbygda med faren hennes i oppveksten. De hørte på band som The Killers, Fleetwood Mac, Coldplay og HAIM, tidlige musikkimpulser som gjenspeiles gjennom hele det nye albumet. Det er en storøyd undring og lekenhet til stede:

«Brikkene falt på plass etter at jeg skrev den første låten, Joyride. Det er et roadtrip-album og en hyllest til barndomsminnene og alle timene i bilen med pappa.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *