Skip to content

Astrid S slipper nær låt om vennskap: «Oh Emma»

Med «Oh Emma» er Astrid S nå klar til å ta fansen med på en personlig reise tilbake i tid. Låten reflekterer over hvordan nære relasjoner endres med tiden og iblant falmer helt, noe som mange kan oppleve som en del av det å bli voksen. Den omfavner nostalgien ved å se tilbake på gode minner, men likevel det å innse at et kapittel er lukket: 

«Jeg har flyttet mye siden jeg var 15 år, så jeg har hatt mange korte vennskap i mine formative år, som har vært vanskelige å opprettholde. Oh Emma er en sang om å vokse fra hverandre. Det skjer med alle – noen ganger føles det bare som om folk gradvis forsvinner fra livet ditt uten av man legger merke til det. En dag våkner man og lurer på hva som skjedde? Den er nostalgisk og minner om fortiden. Det er mange endringer man går gjennom i livet, men de som gjør mest vondt er de du ikke kunne forutse.» – Astrid S

«Oh Emma» er en nær, nydelig og sårbar låt, med et lydbilde fra Astrid S som utallige lyttere har forelsket seg i. Låten er skrevet i samarbeid med JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), Emily Falvey (MacKenzie Porter) og Sean Van Vleet og produsert av JT Daly.

I helgen opptrer Astrid S som den eneste ikke-svenske artisten under SVTs sending: En fest for ABBA - Waterloo 50 år. Der har hun fått æren av å fremføre selveste «Dancing Queen». Lørdag 6. april er det 50 år siden den historiske ABBA-seieren av Eurovision Song Contest med "Waterloo". I den anledning inviterer SVT en rekke framstående svenske artister i tillegg til Astrid S til å hylle den legendariske gruppen!

Mer om Oh Emma, Two Hands og kommende musikk: 

Tekstmessig har Astrid funnet ny energi i låtskrivingen og er mer leken enn noensinne. Bilmetaforene florerer og vi cruiser rundt til historier om forelskelse, frihetsfølelse, hjertesorg, begjær og vennskap som tar slutt. Vi stopper innom bensinstasjonen for litt casual linedance. Det er en sterk følelse av at denne musikken, og Astrid selv, leker seg selvsikkert med pop-sjangeren og tar ansvar for sin egen skjebne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *