Skip to content

Beforefrances slipper sin tredje singel ‘Go Slowly’

Beforefrances slipper sin tredje singel, Go Slowly 31.mai. Denne indieperlen tar lytterne med på en emosjonell reise som beskriver desperasjonen når noe er over. Duoen lager lydlandskap og tekster som ofte utforsker dypet av et mørkt sinn, og inviterer lytterne med på en reise gjennom introspeksjon og følelser.

"'Go Slowly' er følelsen av desperasjon når den du elsker slutter å elske deg tilbake, og om den personen skal forlate deg, må det skje sakte."

Hør "Go Slowly" her.

Beforefrances har nylig vært i New York for å filme innhold til kommende musikk, deriblant Go Slowly. Der fikk de blant annet en spontan gig på den legendariske venuen The Bowery Electric.

Beforefrances går en aktiv høst i møte med slipp av sin debut-EP. Første smakebit av denne får vi allerede i august, når de slipper den første singelen, i tillegg til en låt sammen med indiefolk-yndlingene Days of August.

Beforefrances består av barndomsvennene Heidi og Atle. De fant hverandre gjennom en felles lidenskap for musikk i et miljø som ikke alltid var åpent for annerledeshet. De delte konsertopplevelser, hjertesorg og sene bilturer gjennom natten, hvor de sang og gråt til favorittlåtene sine i timevis. Deres veier skiltes da Atle reiste til USA for å skrive, mens Heidi ble gatemusiker i Stockholm. De ble senere gjenforent i Oslo for å skrive musikk sammen, og det var her Beforefrances ble til.

Med inspirasjon fra artister som The xx, Phoebe Bridgers, Frank Ocean og Bon Iver, skaper Beforefrances musikk som setter soudtracket til livets opp og nedturer, ofte nedturer i deres tilfelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *