Skip to content

BRÆTZ med powerlåt til alle jenter der ute!

Brætz er jentegruppen vi alle har savnet! For unge jente og gutter er dette en ren fest med godteri og glitter! De voksne dras også rett tilbake til ungdommen med 2000-tallets beste sound, PÅ NORSK! I mangel på jenter i festmusikken er dette noe vi endelig får servert med blikkfangende glittermasker og ekte girlpower! Dans jenter, dans dans! 

Brætz har allerede rukket å etablere en fanbase, og med en rekke hits som slippes gjennom sommeren 2024 har Girly, Sporty og Sassy kommet for å bli.

I låten “Hat Meg” tar Brætz jentene oss med inn i festmusikken med ekte jentastemning! Låten er også en intro til hva BRÆTZ-universet kommer til å tilby fremover. Låten oppsummerer følelsen av å komme seg ut av et situationship, et svært relaterbart tema som mange vil kjenne seg igjen i. Men med en herlig feelgood-energi og fengende melodi, snur «Hat Meg» noe litt trist om til noe som får deg til ville danse.  Med innslag glitterstrøssel fra 2000s eurodance på toppen, får du med denne låten en umiddelbar god følelse og glede i deg! «Hat Meg» går ut til alle jenter og gutter som liker å danse og synge!

Hør "Hat Meg" her

"Hat Meg" går ut til alle jenter og gutter som liker å danse og synge! Og så klart litt ekstra til alle jenter der ute!

“100 jenter på din snap, men det er meg du sjekker location til på map”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *