Skip to content

Bråtabrann kickstarter 2024 med ny låt og ny vokalist

Det har skjedd masse spennende ting på Bråtabrann sin front siden dem spilte på et utsolgt Krøsset tidlig i november 2023. Ny musikk har blitt jobbet med, konserter har blitt annonsert og bandet har fått seg et helt nytt medlem. Den særdeles scenevandte musikeren og låtskriveren Anders Trongaard fra Flisa er bandets nye frontfigur!

Første låt for året er «Kom inn» som omfavner det inkluderende livet som ofte kommer til syne på bygda, uavhengig om det er i Indre Østfold, Finnskogen eller andre steder i det landstrakte land. Døra står rett og slett alltid åpen for gode mennesker og god stemning.

Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen. Bandet har sine røtter fra Østfolds vide jorder og nå med sitt nye tilskudd også Flisa sine dype skoger. Bandets nye frontfigur Anders Trongaard har sitt opphav fra Flisa og er en kjent mann på musikkmiljøet i Hedmarken. Resten av gjengen består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hver for seg, turnert landet rundt med ulike konstellasjoner, samt gjort seg bemerket på flere plateinnspillinger.

Fjoråret ble brukt til å etablere bandet, spille konserter og slippe masse musikk. Mottakelsen var god noe som resulterer i over 1 million streams allerede, samt at deres første låt ‘Hjemmekjær’ klatret helt inn på lista over Norges mest delte låter på Spotify.

I år skal bandet bygge videre på den gode starten med større konserter, gode låtslipp og masse moro. Flere av konsertene er allerede annonsert og vi kan glede oss til å se Bråtabrann på Countryfestivalen på Vinstra, Norsk Countrytreff på Breim, Rebel City Roots Festival i Båstad og allerede i mars sammen med Carina Dahl på Tau! Flere konserter kommer til å bli annonsert fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *