Skip to content

Bråtabrann om å finne veien tilbake

Bråtabrann er et band med en sterk lokal forankring i bygde-Norge. Med opphav fra både Østfold og Finnskogen har de alle vokst opp med gårdsbruk og natur i god harmoni. Den nye låta ¨Alle veier¨ handler om å dra ut og oppleve verden, men omsider finne veien tilbake dit man kommer fra. Som gutta sier det selv:

Vi kan alle finne glede i å reise bort. Om det er ferie, studier i andre land eller backpacking og sofasurfing, men ofte lokkes vi hjem igjen. Det samme kan sies om en spirituell reise hvor man i tidlig voksen alder ofte vil stille spørsmål til hva som er viktig i livet, og eventyrlysten er stor. Med alderen trekkes vi nærmere familie og opphavet. Med andre ord, alle valgene og veiene vi snubler utpå fører oss hjem før eller senere.

Hør låta her: https://bratabrann.lnk.to/Alleveier

Tidligere i år slapp bandet en av countryhistoriens største klassikere i norsk drakt sammen med Oda Gondrosen som havnet på #15 plass på Spotify sin viral-liste over landets mest delte låter. ¨Sønderdrukken sang¨ ble tatt svært godt imot av publikum, har allerede rukket å strømme over 250 000 ganger og vært én av Norges mest delte låter på Spotify.

Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen. Bandet har sine røtter fra Østfolds vide jorder og nå med sitt nye tilskudd også Flisa sine dype skoger. Bandets nye frontfigur Anders Trongaard har sitt opphav fra Flisa og er en kjent mann på musikkmiljøet i Hedmarken. Resten av gjengen består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hver for seg, turnert landet rundt med ulike konstellasjoner, samt gjort seg bemerket på flere plateinnspillinger.

Fjoråret ble brukt til å etablere bandet, spille et utsolgt Krøsset i Oslo og slippe masse musikk. Mottakelsen var god noe som allerede resulterer i over 1 million streams, samt at deres første låt ‘Hjemmekjær’ klatret helt inn på lista over Norges mest delte låter på Spotify.

I år skal bandet bygge videre på den gode starten med større konserter, gode låtslipp og masse moro. Flere av konsertene er allerede annonsert og vi kan glede oss til å se Bråtabrann på Countryfestivalen på Vinstra, Norsk Countrytreff på Breim, Rebel City Roots Festival i Båstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *