Skip to content

Chris Abolade setter ord på ryktebørsen

Kåmon skulle være siste runde før man fikk orden på ting og tang, et punktum for alle fuckups Chris har hatt gjennom årene. Rett og slett en siste dans før vi skulle inn i bryllup. Slik ble det ikke. Høsten har vært fulgt opp med rykter, noen sanne – andre ikke. Noen selvforskyldt – andre ikke. Denne høsten og dette året måtte rett og slett bli en låt, og med seg på laget fikk han selveste Arif Murakami. Arif, som på mange måter har vært en storebror og en støttespiller, ble den perfekte rådgiveren i denne ryktetravle høsten. Låten med passende tittel «Ryktet sier» er ute 12. januar og er siste drypp før man danser inn i bryllup og ALLE HATER CHRIS.

Hør låten her

I slutten av februar tar han med seg prosjektet og drar ut på turné. Første stopp er Oslo og Rockefeller 29. februar, etterfulgt av Grimstad, Kristiansand, Tromsø, Finnsnes, Bergen og Stavanger. Billetter kan kjøpes her: https://allehaterchris.no

Chris Abolade er en mann med mange talenter. Ikke nok med at han er en sterk låtskriver og artist, men fyren har også ferdigheter når det kommer til foto, film og kunst. Han har vært en del av kunstnerkollektivet Broslo, før han i 2017 startet sin karriere som artist med debutsingelen «Mandag». Året etter slo han for alvor gjennom med singelen «Tranquilo» som har strømmet til over 11 millioner på Spotify. Siden har musikken kommet på løpende bånd med album- og kortfilmslipp med sin kompis Amara. I starten av 2023 klinket han til med en Topp 10 hit i Norge med låten “Sorry, jeg har pult en annen”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *