Skip to content

Dagny slipper Strawberry Dream; siste smakebit før album!

Lytt til ‘Strawberry Dream’ her: https://Dagny.lnk.to/StrawberryDream

Samtidig som popsensasjonen Dagny er på Europturné slipper hun i dag låten ‘’Strawberry Dream’’, som er siste drypp før hennes neste album ELLE ser dagens lys. ELLE vil inneholde 8 spor, inkludert tidligere utgitte låter som "Heartbreak In The Making", "Same Again (For Love)", "Ray-Bans" - samt "Strawberry Dream".

Å følge opp den suksessen til hennes kritikerroste debutalbum "Strangers / Lovers" var en stor oppgave. Aldri redd for å ta en dristig tilnærming, begynte et forlokkende konsept å ta form, som ville tillate Dagny å bearbeide følelsene sine samtidig som hun bevarte sin kreative frihet. Etter å ha rundet av 2023 med et fullsatt Oslo Spektrum står nå ELLE for tur - den første delen i en trilogi av mini-album, som representerer overdrevne sider av Dagny sine unike personlighetstrekk og samtidig beholder friheten til å utforske ulike sounds.

ELLE er en håpefull og håpløs romantiker, men har samtidig en tydelig sårbar side som skinner gjennom i musikken. Låter som fremhever ELLEs tendenser, lærepenger, følelser og refleksjoner på det å falle inn og ut av kjærlighet. Dette er og perspektiver som vises i “Strawberry Dream”.

Om låten sier Dagny:

"Hvis vi var i en romantisk komedie, ville “Strawberry Dream” vært soundtracket til den scenen hvor hovedpersonen innså at selveste kjærligheten har vært der, rett under nesen på en, hele tiden. Og nå er det på tide å gjøre noe med det. Litt som min favoritten min; Bridget Jones, og hennes Mark. De sier jo at noe sånt som 70 prosent har møtt sitt livs kjærlighet før fylte 21 år. Jeg synes det høres helt villt ut, men hvem vet?  Som en ekte smågodtentusiast, er tittelen inspirert av godbiten “Strawberry Dream”, et fast innslag i godteposen min".

I denne album-prosessen vendte Dagny tilbake til studioet for å samarbeide med låtskrivere som Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen), Maria Hazell (Mabel, ALMA) og Rat City. Resultatet er et variert, ærlig og dynamisk album bestående av åtte spor, med en sammenhengende og engasjerende følelsesmessig tråd. Fra intime og sårbare øyeblikk til store, følelsesladde poplåter som vil få lytterne til å synge av full hals, har Dagny gitt en nydelig smakebit på sine låtferdigheter med ELLE, og dette er bare begynnelsen.

BIO:

Dagny Norvoll Sandvik er en uimotståelig popkraft. Dagnys musikk er blitt strømmet over en milliard ganger, hun har blitt nominert til 7 norske Spellemannpriser, skrevet låter med og for artister som Katy Perry, Ashnikko og Julie Bergan, og samarbeidet med artister som de Liverpool-baserte indie-rockbandet The Wombats, den amerikanske superprodusenten Steve Aoki, og flere norske artister Kygo, Astrid S og Seeb.

Dagnys debutalbum "Strangers / Lovers", utgitt i oktober 2020, bekreftet hennes musikalske kvaliteter og ga opphav til hittsingelen "Somebody", som alene har over 96 millioner strømminger på Spotify. Albumet ble hyllet av The Guardian (tordnende synthpop-eksplosjon), The Independent (blendende pop - 8/10), BBC Music (en av de mest sikre debuttene i 2020), The Metro (en strømlinjeformet samling av fengende låter - Album of the Week) og flere andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *