Skip to content

Emelie Hollow slipper musikk på norsk, og første låt ut er en sårbar og vakker kjærlighetslåt; “Nå har du meg”

“Det er både dødsskummelt og nydelig på en gang!”

“Kjærlighet er jo noe som følger med store deler av livet, på godt og vondt. “Nå har du meg” er en kjærlighetslåt, hvor jeg skriver om hvor skummelt det er å satse på noen. Kjærligheten er jo ikke sånn som på film, og i løpet av livet har jeg sett det gå galt så mange ganger. På et punkt har jeg tenkt at kjærlighet er noe nesten “mytisk” som jeg aldri kommer til å fullt ut få oppleve – men så gjorde jeg det og turte å gå inn i det med hele meg. Det er både dødsskummelt og nydelig på en gang!”

De siste årene har Emelie Hollow etablert seg som en av våre største og mest strømmede artister her hjemme, både som låtskriver for andre og som en en artist hvis stemme kan få et helt konsertlokale til å nærmest glemme å puste. Hennes samarbeid med Alan Walker, låten Lily, er til dags dato strømmet mer enn tre milliarder ganger; hennes siste album ble i Aftenposten omtalt som "instant gåsehud". 
Emelie Hollow har sunget på engelsk på de kritikerroste albumene hun har gitt ut så langt i karrieren. I starten av 2024 var hun en av artistene som hyllet hverandre i TV2-suksessen Hver gang vi møtes. Her tolket hun flere låter på norsk, og dette har gitt mersmak. Hun forteller: 

“Det har alltid falt meg naturlig å synge på engelsk, så det å prøve seg på norsk er både litt skummelt og utrolig spennende på samme tid! Det er en helt annen måte å skrive og synge på, så jeg føler at jeg må «grave» litt mer for å finne de riktige ordene. Jeg syns det var veldig gøy å synge mer på norsk på Hver gang vi møtes, så derfor ville jeg holde meg litt i det hjørnet en stund til!” 

Hør "Her har du meg" her: https://EmelieHollow.lnk.to/NaHarDuMeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *