Skip to content

Emily Hammer med lekne og levende ord om store og nære temaer

Jeg kjenner årstiden på kroppen 

Et år skiller et barn fra en voksen 

Klokken fire i natt 

Har jeg lagt meg tett mot en annen

Det er kun et lag av gåsehud mellom oss

Artist og låtskriver Emily Hammer er Norges nye pop-poet. Hennes lekne og levende ord, store og nære temaer, pakket inn i piano-pop produksjoner treffer barnet i deg som prøver å leke voksen.

Hennes nye singel "Fantomsmerter" slippes 14. juni og tar for seg den dype, emosjonelle reisen av kjærlighetssorg og vedvarende smerte som henger igjen, selv når tiden går videre.

¨Jeg skrev ¨Fantomsmerter¨ da løvetannen begynte å vokse i Tigerstaden og vårsolen var sterk nok til at jeg ble solbrent. Det hadde gått et år siden et uforsiktig hjerte ble knust. Et type brudd. Og jeg kjente årstiden på huden, på kroppen og helt inn til beinet.¨ 

"Fantomsmerter", skildrer de usynlige arrene etter en tapt kjærlighet, og hvordan smerten vedvarer som et fantom selv i nye tider. Dette temaet, kombinert med Emilys melodiøse komposisjon og gripende tekst, gir en sår, men vakker opplevelse og samtidig glede.

Emily lager leken pop-poesi. Inspirert av byer, utforskertrang, mennesker, hverdager og andre dager. Inspirert av et gult rekkehus i Akershus, der hun vokste opp og bodde på byens teaterscener. Inspirert av Bergen, der hun gikk forfatterlinje, utviklet den unike pennen på papiret som hun tok med seg inn i pop-verden. Og videre til Oslo . Tigerstaden, hovedstaden. Der hun leker voksen, tegner kruseduller på A4-livet/papiret, studerer musikk og jobber som låtskriver og artist.

Emily bruker også sin unike penn som låtskriver for lovende norske artister, som Sunna Bjørk, AUGUST og SAKSA. Disse samarbeidene fortsetter videre i 2024. Hun blir å finne på konsertscener,  strømmetjenester og i låtene til lovende artister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *