Skip to content

emma er tilbake med en ny pop-perle; “ikke la meg gå”

emma er klar til å erobre musikkverdenen igjen med “Ikke la meg gå”.

Det unge stjerneskuddet har neppe vært noen fremmed for det norske publikum. 15 år gamle emma, som gjorde sin artistdebut som 8-åring, har allerede oppnådd en musikkarriere få kan måle seg med i en så ung alder. Med brødrene Marcus & Martinus som forbilder og støttespillere har emma fått mange gode tips på veien. Som barnestjerne gjorde hun nemlig stor suksess med hits som «Fått deg på hjernen», «Happy», «Engler i Sne» og «Million» - som til sammen har høstet inn over svimlende 75 millioner streams på tvers av plattformer.

Det er ikke bare på digitale plattformer hvor hun har briljert, for med utallige konserter og flere år med artisteri bak seg, så har emma utviklet seg til en moden artist med en erfaring som skinner gjennom både på og av scenen. Denne erfaringen har hun tatt med seg inn i en ny epoke som artist. Barnestjernen har trådt inn i livet som ungdom og publikum er nå vitne til en mer moden, erfaren og ærlig side av popartisten via en rekke låter om det å vokse opp og opplevelsen av ung kjærlighet.

Den nye epoken ble markert med slipp av dansbare låter som pop-perler på en snor i året som gikk, og opptredener på VG Lista, Piknik i Parken og to utsolgte konserter på Parkteatret, for å nevne noen.

Fredag 9. juni er det duket for neste låt i rekken; “ikke la meg gå”.
Om låten forteller hun: “En god venninne av meg hadde en gutt hun likte. Han var snill, men samtidig så sykt vanskelig å forstå av og til. Hun merket at dette ikke kom til å vare, men det var vanskelig får henne å slippe taket i gutten. Jeg elsker resultatet og jeg syntes sangen er så utrolig fengende.  
I 2024 gleder jeg meg til alle konsertene jeg opptre på og særlig å få kunne fremføre denne sangen”.

Med “Ikke la meg gå” er stjerneskuddet emma tilbake og klar for å sette fyr på 2024!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *