Skip to content

“Er det for godt til å være sant?” spør Victoria Nadine

Now I’m overthinking, how I deserve all that
I’m just scared to loose the best thing I ever had
´Cause your love’s too good,
your love’s too good to be true

Victoria Nadine er en av stjernene som skinner sterkest på den norske pophimmelen. Etter et ekstremt travelt og vellykket 2023, slipper hun nå sin tredje singel for året, nemlig den hjertevarme pop-perlen
«Too Good».  

Jeg skrev «Too Good».  i LA sammen med Sophie Simons og Lenno i mai 2023. Vi hadde skrevet Proud sammen tidligere. Da åpnet jeg meg mildt sagt veldig opp, så jeg visste at jeg var i trygge omgivelser. Det skal sies at på den tiden hadde jeg det veldig bra.

Sophie spurte meg; «hvordan går det med kjærligheten om dagen da?». Mitt umiddelbare svar var «det er ikke så mye å hente der til en låt fordi jeg har det skikkelig bra. Det føles nesten for godt til å være sant». Da kom det fra alle, samtidig; «TOO GOOD IS A GREAT TITLE THO?!». 

Jeg bestemte meg for å skrive en låt om akkurat det. Jeg tror ikke jeg er alene om å føle på at man nesten har det «for godt» i et forhold, spesielt om man har opplevd dårlige og usunne forhold tidligere. Nesten så føler at man ikke fortjener det. Det er hvert fall noe jeg kan føle mye på. Hvordan kan noen behandle meg så bra? Jeg fortjener jo ikke det, vel? Sånn kan tankene gå og overtenkingen begynner. Det jeg ville med denne låta var først og fremst å lage en feel good låt, men med dybde også. Ikke bare si at alt er fantastisk, men også få med den delen jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Det med å overtenke i et forhold og å være livredd for å miste det fine man har, fordi det rett og slett føles for godt til å være sant. Samtidig er låta min måte å fortelle at jeg har det veldig bra på og håper den kan gi folk der ute en god følelse. Kanskje den kan være en slags motivasjon til noen om å skaffe seg en aldri så liten sommerflørt <3.

Hør "Too Good" her fra midnatt: https://VictoriaNadine.lnk.to/TooGood

Victoria Nadine har blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. Singelen "Nerve" har til nå fått over 11 millioner avspillinger på strømmetjenester, var den mest spilte låten på NRK P3 og nominert til Årets låt under P3 Gull. Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen.De siste årene har hun skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere, og vært å se på flere festivaler som Slottsfjell, FOMA, Idyll og Findingsfestivalen.  I sommer vil hun opptre på enda flere festivaler rundt om i landet, se konsertliste under:

Date Venue City
21.06.2024 Bykalas Haugesund
22.06.2024 Steinkjerfestivalen Steinkjer
28.06.2024 Randsfjordfestivalen Jevnaker
04.07.2024 Stavernfestivalen Larvik
05.07.2024 Gatafestivalen Fauske
12.07.2024 Rootsfestivalen Brønnøysund
20.07.2024 Malakoff Nordfjordeid
26.07.2024 Trollrock Beitostølen
27.07.2024  Finnsnes I Fest Finnsnes
15.08.2024  Alta Live Alta
17.08.2024  Jugendfest Ålesund
23.08.2024  Ypsilon Drammen
24.08.2024  Haikjeften Narvik
30.08.2024  Utopia Stavanger
06.09.2024  Terminalen Byscene (Spirefest) Ålesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *