Skip to content

‘henda i været’ – en deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter

Låta handler om pene jenter som ofte vender tilbake til eksene sine, selv om de vet det er feil. Been there done that! En deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter. Time to move on… -Ramón

Hør låta her: https://Ramon.lnk.to/hendaivaeret

Fredag 07. juni slipper Ramón den befriende pop-låta ´henda i været´ sammen med det svenske stjerneskuddet Daniela Rathana. Nok en gang inviterer han oss inn i sin berg-og-dalbane av tanker og følelser. ´henda i været´ er fjerde singel ut som lander i hans kommende album Torres Tivoli, og Ramón selv beskriver låta slik:

Henda i været handler om pene jenter som ofte vender tilbake til eksene sine, selv om de vet det er feil. Been there done that! En deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter. Time to move on… 

Ramón sitt første samarbeid på hans andrealbum ble et naturlig valg:

Jeg har vært så heldig å få med meg fantastiske Daniela Rathana! En stor ære å få en av mine fav svenske artister til synge på en av låtene mine. Hun er helt rå! 

I likhet med Ramón har Daniela og vært å se på TV-skjermen, i den svenske utgaven av Hver gang vi møtes, Så mycket bättre. Begge viste stort artisteri og deres sterke formidlingsevne gikk rett hjem i alle stuer. Ramón toppet det hele med at hans versjon av Matoma sin ‘wow’ gikk rett til #1 på de norske hitlistene. 8 tolkinger og over 12 millioner streams senere så er det nå klart for neste kapittel i hans kommende prosjekt der de nære og ærlige tekstene fortsatt er hjertet i hans univers.

Nå står en fullspekket festivalsommer for tur, før vi strekker begge henda i været og hopper inn i en høst der vi får gleden av både album og ikke minst et helt utsolgt Oslo Spektrum 26. Oktober.

Velkommen til torrestivoli.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *