Skip to content

Hiwa med en siste avskjed til de som ikke er en del av reisen lenger – «Pannekyss»

Etter en storslagen entré på den norske musikkscenen i 2023 med singelen «95», sammen med Philip Emilio, og den tankevekkende EP-en «Alt Det Her For Hva», gjør Hiwa et brakende comeback med sin ferske singel «Pannekyss».

- “Pannekyss” er en siste avskjed med de som ikke lenger er en del av reisen, men som fortsatt har en spesiell plass i hjertet mitt. Takk for alt, både det gode og det vonde. Kyss på panna, tilbake til striden. Låtas første del er et brev til det som var, mens den andre delen er som Batman i nattens mørke – klar når søkelyset treffer.” - Hiwa

I 2023 lanserte Hiwa sin debut-EP «Alt Det Her For Hva», et audiovisuelt kunstverk.

Denne seks-spors EP-en, inkludert debutsingelen «95» og en ni minutters kortfilm regissert av Hiwa selv, tar oss med på en reise gjennom en tåke av følelser og refleksjoner. I filmens sentrum står «The Muse», inspirasjonens flamme og reisens egentlige mål – å omfavne kunsten fullt ut, uten å ofre kjærlighet eller identitet.

Opplev kortfilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=lkPxUO2mrUk

Med en distinkt lyd der Midtøstens rytmer danser med Nordens toner, har Hiwa formet et unikt musikalsk landskap. Hans lyd er en invitasjon – en oppfordring til å la musikken fylle rommet, fra høyttalerne og rett inn i sjelen. Fra mixtapes til hit-singler, har Hiwa, ofte i samarbeid med produsenten Pacify, markert seg som en artist som ikke bare høres – men føles.

Produsenten Pacify har gjort seg bemerket i musikkbransjen med sin innovative tilnærming til produksjon. Han har vært en drivkraft bak alle utgivelsene til Hiwa, og sammen har de skapt et lydbilde som fanger essensen av kultur.

Pacify ble Spellemannsnominert for årets produsent, en anerkjennelse som understreker hans betydelige innflytelse og bidrag til norsk musikk. Hans imponerende credits inkluderer samarbeid med Yasin på låten “Lokalisering”, Jonas Benyoub med “Spor i Snøen”, Delara på “City of God”, og han har også bidratt til soundtracket for NRK serien “Flus”.

Med en slik bredde i produksjonsarbeidet har Pacify etablert seg som en nøkkelfigur i utviklingen av den moderne norske musikkscenen, og hans arbeid fortsetter å inspirere og påvirke artister og lyttere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *