Skip to content

Hiwá påminner deg om å leve i nuet – «HOLD BALANSEN»

I 2023 markerte Hiwá sitt inntog i den norske musikkverdenen med lanseringen av singelen «95», et samarbeid med Philip Emilio. Hans ettertenksomme EP «Alt Det Her For Hva?» har siden fanget lytternes interesse. Nylig beriket han den norskspråklige delen av katalogen sin med utgivelsen av “PANNEKYSS”, et takkebrev til fortiden. Hiwá er nå i ferd med å slippe sin nyeste singel, «HOLD BALANSEN», som oppfordrer til å verdsette øyeblikket: “Vær her mens du er her,” uttrykker Furuset-kunstneren.

Det er også med stor entusiasme vi annonserer at Hiwá vil fremføre på de prestisjetunge festivalene by:Larm og Vill Vill Vest, noe som ytterligere etablerer hans posisjon i musikkbransjen.

«HOLD BALANSEN» er en påminnelse om at livet skjer nå, ikke i fortiden eller fremtiden. Tiden vår på jorda er uvisst og dyrebar, derfor er det viktig at vi lever i øyeblikkene fremfor i tankene våre. Vær her mens du er her. - Hiwá

I 2023 lanserte Hiwá sin debut-EP «Alt Det Her For Hva?», et audiovisuelt kunstverk.

Denne seks-spors EP-en, inkludert debutsingelen «95» og en ni minutters kortfilm regissert av Hiwa selv, tar oss med på en reise gjennom en tåke av følelser og refleksjoner. Kortfilmen er en visualisering av uttrykket “å ha en mørk sky hengende over seg”, med hensikt om å ta seeren med inn i denne mørke skyen. I filmens sentrum står «The Muse», inspirasjonens flamme og reisens egentlige mål – å omfavne kunsten fullt ut, uten å miste sin kjærlighet eller identitet på veien.

Opplev kortfilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=lkPxUO2mrUk

Med et lydbilde best beskrevet som kjøretur-på-kvelden-musikk, har Hiwá sammen med Pacify formet et musikalsk landskap passende for drømme-jagere. Hans soniske uttrykk er en invitasjon – en oppfordring til å la musikken fylle rommet, fra høyttalerne og rett inn i sjelen. Fra EP-er til singler, har Hiwá, i samarbeid med produsenten Pacify, markert seg som en artist som utfordrer og oppfordrer lytterne til å møte seg selv under overflaten.

Produsenten Pacify har gjort seg bemerket i musikkbransjen med sin innovative og allsidige tilnærming til produksjon. Han har vært en drivkraft bak alle utgivelsene til Hiwá, og sammen har de skapt et lydbilde som fanger essensen av hiphop/minoritets-kultur.

Pacify ble Spellemannsnominert for årets produsent, en anerkjennelse som understreker hans betydelige innflytelse og bidrag til norsk musikk. Hans imponerende credits inkluderer samarbeid med Yasin på låten “Lokalisering”, Jonas Benyoub med “Spor i Snøen”, Delara på “City of God”, og han har også bidratt til soundtracket for NRK serien “Flus”.

Med en slik bredde i produksjonsarbeidet har Pacify etablert seg som en nøkkelfigur i utviklingen av den moderne norske musikkscenen, og hans arbeid fortsetter å inspirere og påvirke artister og lyttere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *