Skip to content

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show

Stjerneskuddet Ida Sofie kjemper om en plass på scenen under årets VG-lista Topp 40 med klassikeren «What’s In It For Me» (Amy Diamonds monsterhit fra 2005) -nå i tropisk drakt!

I regi av VG og Radio Topp 40, konkurrerer tre artister, med hvert sitt plateselskap i ryggen, om heder, ære og pangstart av karrieren, i konkurransen «VG-Lista Topp 40 Feat You».

Tønsbergsjenta har sanket tusenvis av views og likes på TikTok de siste årene med sin sjarm, humor og talent, og håper nå at folket vil stemme henne hele veien til scenen på Rådhusplassen 21. juni.

“Det er utrolig gøy å ha blitt stemt frem som en av tre i denne konkurransen, og jeg er så klar for å sette i gang med siste innspurt. Det å stå på scenen under årets VG lista Topp 40 hadde vært en drøm og en vanvittig opplevelse, så jeg håper de som hører på har lyst til å stemme på meg og sangen min.”

Ida Sofie har vokst opp som gårdsjente på tettstedet Baråker utenfor Tønsberg. Hun har drevet med dans og sang siden hun var liten, og bor nå i Oslo for å satse på musikkkarrieren.

«What's in it for me» var en favoritt for meg i barndommen, men det er først i voksen alder jeg har forstått meningen bak teksten. Personlig er jeg en jente med følelsene mine utenpå kroppen, så man lurer ikke lenge på hva jeg tenker eller mener.”

What’s In It For Me slippes 24. mai, samme dag sparkes avstemmingen i gang. 7. Juni kåres vinneren som får opptre på  Rådhusplassen under årets VG-lista Topp 40 show.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *