Skip to content

lille Caesar ute med ny allsang og annonserer sin første egne konsert!

Sist fredag 19. april slapp lille Caesar sin neste allsang i rekken og i dag annonserer han sin første egne konsert. Fredag 27. september spiller han hele to konserter på Parkteatret i Oslo, både fri alder og 18+. Du skal ikke se bort ifra at det dukker opp en eller to gjester på scenen i løpet av kvelden.

Billetter er i salg allerede nå: https://www.ticketmaster.no/artist/lille-caesar-billetter/1280643 

Låten som kom på fredag, har allerede levert sterkt. Du skal ikke se bort ifra at du møter folk på gatene som synger «hva om jeg slutta å bry meg».

Om låten sier Adam følgende:

«hva om jeg slutta og bry meg» kan tolkes på flere måter, men jeg ser det sånn at det har blitt for vanlig med giftighet og spill i relasjoner og jeg skulle ønske at vi bare kunne kastet BS’en ut av vinduet og leve som om vi faktisk skjønner at vi skal dø. Så gi dine loved’ones roser mens de lever. Slutte å bry oss om hva folk tenker om oss, kanskje da er det lettere å åpne opp øynene for de rundt oss".

2023 ble året der lille Caesar for alvor fikk sitt gjennombrudd noe som toppet seg med P3 Gull-nominasjon. Etter å ha sluppet låter som gikk rett hjem i hjertet hos folket, opptrådd på VG-lista, Stavernfestivalen, Norway Cup og ikke minst bygget en sterk fanbase, er han klar for vår, allsang og sterke låtslipp.

lille Caesar aka Adam Gryting har opparbeidet seg en enorm musikalsk erfaring tross sin unge alder. Drammensgutten har alltid hatt en stor forkjærlighet for musikk, og allerede da han var ett år gammel hermet han etter tonene som hans mor sang. Som 14-åring deltok han i Norske Talenter og kom helt til finalen der han sjarmerte dommerne og det norske folk med sin særegne stemme og kjappe kommentarer. Sammen med sin bror og far, som har vært en viktig støtte for ham i hans musikalske karriere, har han vært å se på TV-skjermen. Blant annet på Beat for Beat og Allsang På Grensen, der han gjorde sterke versjoner av andre sine låter.

Adam har vokst opp i et miljø der han ble eksponert for ulike kulturer og type musikk, noe som har påvirket hvor han henter inspirasjon fra og hva han skriver om. I 2020 slapp han sin debutlåt på engelsk, "Be Alright", som ble ukas låt på P3. Siden da har han sluppet mye musikk, men i 2022 valgte han å begynne å skrive på norsk og endret artistnavnet sitt til lille Caesar. Første låt på norsk kom i august 2022 og het «de andre». Mottakelsen var veldig god, og låta gjorde og en fin figur i NRK-serien VGS, som Adam medvirket i. I 2023 så fikk vi servert flere låtslipp fra artisten, blant annet hitten «brenner» og «laken» sammen med Aiba, før han på starten av dette året hoppet på Hkeem sin EP med låten «Mellom 4 vegger» og Oscar Blesson sin «TOMROM».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *