Skip to content

Lukas Graham tilbake med ny musikk!

Våre danske venner i Lukas Graham er tilbake med den nye låten “Cheat Code”. Dette er deres første nye utgivelse siden fjorårets 4 (The Pink Album).

Med "Cheat Code" introduseres en ny, men nostalgisk lyd fra Lukas Graham, og er den første singelen fra kommende album.

Den nye singelen er skrevet med den amerikanske låtskriveren Autumn Rowe og den nederlandske hitprodusenten Kizzo, kjent for sitt arbeid med Jon Batiste på det Grammy-vinnende albumet We Are. Kizzo har tidligere jobbet med artister som Usher, Dua Lipa, Jason Derulo og Ava Max.

Vokalen til “Cheat Code” ble spilt inn foran et livepublikum på legendariske VEGA i København. I løpet av åtte dager og netter på rad ble fans invitert til å delta i studioopptakene live på scenen. Denne unike og intime live-opplevelsen, også kjent som "The Recording Experience", har ført til flere vokalopptak som kommer til å bli hørt på låter fra det nye albumet.

Utgivelsen av "Cheat Code" kommer ett år etter 2023-utgivelsen av bandets mest autentiske og reflekterende album til dags dato: 4 (The Pink Album), etterfulgt av utsolgte turneer rundt om i Europa, Storbritannia og USA.

Til sommeren kan Lukas Graham oppleves live flere steder i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *