Skip to content

Malik slipper en sang som er TIL DEG!

Malik representerer en ny og forfriskende generasjon av hiphop gjennom fryktløs formidling og kompromissløs låtskriving. Med bare et knippe låter ute i verden har han allerede kapret plakatene til bransjefestivalene Camp Øya, Vill Vill Vest og Trondheim Calling.

Med musikken ønsker Malik å sette lys på utfordringene av hvordan det er å vokse opp som en nordmann med minoritetsbakgrunn i Norge. Ønsket er å sette sitt eget preg på den norske hiphop-scenen med sin unike tilnærming som gjenspeiler Maliks identitet og oppvekst. Med låten “TIL DEG”, hvor han har fått stjernehjelp fra Arif, markerer Malik skifte i karrieren og viser at han har kommet for å bli.

Etter et enormt engasjement og pågang rundt låten på TikTok, der publikum i ukesvis har spekulert i hvem som gjester låten, samtidig som det har vært en høy etterspørsel etter å få låten tilgjengelig på strømmetjenester, kan Malik endelig annonsere at selveste Arif er gjesteartisten med slippdato 21. juni!

TIL DEG er en låt dedikert til de på den andre siden. De som bare vil henge når du har det fett, de som egentlig ikke ønsker deg godt, de som alltid har en skjult agenda bak deres handlinger. I denne låten blottlegger vi disse menneskene.” – Malik

Om samarbeidet med Arif sier Malik: 

Arif er min største inspirasjon i norsk musikk, men også i livet. Å gå head to toe med han er en ære, og jeg syns vi høres bra ut sammen! Stemmene våres utfyller hverandre, og det er drit gøy.” – Malik

Nå står mer musikk på trappene, og 2024 blir året der Malik tar sin plass på den norske musikkscenen, med lovnad om flere bars og et høyt estetisk og musikalsk nivå på kunsten. Målet er å alltid prøve å forbedre sitt seneste verk.

Mer om Malik 

Oslo-baserte Malik er en ung mann fra Løvstakken i Bergen med røtter fra Zanzibar.
Malik er oppvokst med mor og to søsken på toppen av Løvstakken, der musikk var en stor del av oppveksten. Allerede i bleiene sang Malik Eminem-låter til sin mor i hjemmet som var fylt med musikk og dans. Han slapp sin første låt på YouTube som tolvåring, en remix av B.M.F. av Rick Ross som fikk hele 10.000 visninger. Malik flyttet til Oslo som 19-åring for å jobbe med musikk ved siden av studiene. Helt siden da har musikken blomstret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *