Skip to content

Marstein holder hodet kaldt i «Matrisen»

- It’s all in the music, sier Marstein om singelen «Matrisen» ute 16.februar.

Vintermørket tar på i lengden, men nå tar Marstein opp februarstemningen med sin nye singel, «Matrisen» ute fredag 16.februar

Jeg prøvde å komme på noe kult å si om denne låta, men jeg kom ikke på noe. Lytt selv - it’s all in the music, forteller Marstein om «Matrisen».

Det er en stund siden Marstein slapp en up-tempo-låt som «Matrisen», så nå var det dags. Marstein spilte unreleased «Matrisen» under fjorårets festivalsommer og ble en ny favoritt hos fansen.

Låta er produsert av Benjamin Pedersen, bedre kjent som produsent Benjie.

De siste årene har Marstein har blitt anerkjent som en av de mest originale og kreative rapartistene i Norge.

Siden Marstein debuterte som soloartist høsten 2022 har 21-åringen bikket 45 millioner streams på egne låter på Spotify. I sommer fikk han hele Norge hekta på «Sommerhus» som nærmer seg 11 millioner streams på Spotify.

Han slo gjennom som soloartist i 2022 med albumet Medici Marstein. Debutalbumet gikk til topplistene med «Frida Kahlo» og «La Boheme».

I underkant av to måneder etter utgivelsen av Medici Marstein slapp Oslo-gutten EPen Xania. Her beviste Marstein at han har et variert lydbilde og unike tekster.

I sommer slapp han singelen «Sommerhus» som ble en av de mest spilte låtene på P3 og en av de mest streamede låtene på Spotify i 2023.

Marstein er ikke redd for å reflektere rundt personlige temaer i musikken sin. Han har blitt kjent for sitt særegne uttrykk som har gjort ham spesielt populær blant unge lyttere og musikkentusiaster.

Marstein fortsetter å bevise seg som en ung og lovende artist som ikke er redd for å utfordre seg selv musikalsk. Marstein er ikke redd for å si det som det er, og nå varmer han opp til årets album med singelen «Matrisen».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *