Skip to content

Ny musikk fra Noah Kahan, Emelie Hollow, Becky Hill, Emily Hammer, Odin og Norah Jones!

I sesongens fjerde episode, skal Hver gang vi møtes-deltakerne tolke Ramón sine låter. For Emelie Hollow falt valget på låten "Jeg elsker deg, men" som hun fremfører egen versjon av neste lørdag. “Ramón og jeg har jo kjent hverandre i så mange år nå, så å få være med på dette eventyret sammen, har vært helt spesielt! Det ble på en måte litt ekstra skummelt å skulle tolke en av hans låter, da jeg kjenner han så godt, og ville så veldig at han skulle like resultatet. Denne låten betyr veldig mye for meg, så jeg er veldig glad for at jeg fikk tolke akkurat denne.” De siste årene har Emelie etablert seg som en av våre største artister, både som låtskriver for andre og som en artist hvis stemme kan få et helt konsertlokale til å nærmest glemme å puste. Hennes samarbeid med Alan Walker, låten Lily, er til dags dato strømmet mer enn tre milliarder ganger; hennes siste album ble i Aftenposten omtalt som "instant gåsehud".

Noah Kahan er tilbake med sin nyeste duett fra det kritikerroste We´ll All Be Here Forever deluxe album, med en ny versjon av "Homesick ft. Sam Fender". Kahan gikk viralt på TikTok med hittene Stick Season og Dial Drunk, hvor førstnevnte har samlet over 4 milliarder totale globale avspillinger. Den amerikanske indie/folk-artisten har de siste månedene samarbeidet med stjerner som Post Malone og Kacey Musgraves, på nye versjoner av låtene hans. Denne gangen fikk han med seg den britiske indie-artisten Sam Fender, som blant annet er kjent for låten Seventeen Going Under.

I sesongens fjerde episode, skal Hver gang vi møtes-deltakerne tolke Ramón sine låter. For Odin falt valget på låten "Tivoli" som han fremfører egen versjon av neste lørdag. “Tøft gjort av Ramon å lage noe på et så heftig og personlig tema. Det var det første jeg tenkte da jeg hørte Ramons låt, Tivoli. Så det jeg hang meg opp i da jeg skulle gjøre min versjon var spørsmålet, hva skjer om vi gir teksten mere rom? Mitt mål var å prøve å lage en ærlig tolkning av Tivoli, med mye luft, og dynamikk. Og å behandle temaet på en forhåpentligvis verdig måte”. Odin Staveland, den 38- år gamle multiinstrumentalisten fra Haugesund, har siden 2004 vært et integrert medlem av bandet Vamp som låtskriver – og bak trommesettet og vokaliststativet på scenen. Odin har gjennom karrieren blitt nominert til Spellemann både som komponist og som medlem av Vamp. Nå står han stødig på egne ben når han stiller i TV2s suksessprogram Hver gang vi møtes som en av årets hedersgjester i programmets 14. Sesong.

Den britiske EDM-dronningen, Becky Hill, presenterer sin nyeste singel "NEVER BE ALONE", sammen med Sonny Fodera. Becky sin stemme har ikke vært å unngå å høre på radio de siste årene, da hun har lånt sin stemme til produsenter som Tiësto, Meduza, Jonas Blue og Matoma og har til sammen samlet over 10 milliarder avspillinger. Hun tar med seg sin tidligere suksess inn 2024, hvor hun med denne singelen gir oss en smakebit på hennes andre studioalbum. Denne våren begir stjernen seg ut på turné, hvor hun blant annen tar turen innom Vulkan Arena i Oslo, 19 april.

“Røde bukser fra en bruktbutikk, in nye genser og tusenvis av øyeblikk, alt vi har lånt av hverandre, må leveres tilbake” synger Emily Hammer i sin nyeste låt. "Låne meg litt" er sangen om alle fine forhold som aldri helt gikk noen vei. Om de røde buksene, det store soverommet og de vidåpne hverdagene som blir igjen som rester etter forholdet. Om historiene og detaljene jeg har lært meg utenat om et menneske jeg må klare meg uten.” Låten er en moden og reflektert beskrivelse av ung, dum og nær kjærlighet. Og akkurat som slike forhold utvikler pop-produksjonen seg fra noe sårt og sensitivt, til noe eksplosivt og emosjonelt.

Norah Jones slipper sitt niende soloalbum, Visions, den 8. mars i samarbeid med produsent og multi-instrumentalist Leon Michels. Albumet, som ble introdusert med singelen "Running", er en livlig samling av 12 spor der Jones synger om frihet, lysten til å danse, å gjøre det rette og aksept av livets utfordriger. Dette står i kontrast til den ni ganger Grammy-vinnende artisten sitt forrige album, Pick Me Up Off The Floor, som ble utgitt tidlig under pandemien i 2020 og reflekterte rundt mange av periodens mørke følelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *