Skip to content

Ny musikk fra Ramón, Ice Spice, Odin, Brittany Howard, Coi Leray, Fletcher og Odin

I femte episode av Hver gang vi møters tolker artistene Ole Ivars, representert av bandmedlem William Kristoffersen. For Ramón falt valget på låten “Kalle med fela” som nå har blitt til aldri mer dans med et preg av Ramón sitt gjenkjennbare sound. Låten “wow” som han fremførte på Matoma sin dag, nådde en førsteplass på topplisten i Norge. Ramón har i 2023 spilt en stappfull festivalsommer, lansert sitt neste prosjekt Torres Tivoli og ikke minst annonsert Spektrum.

Nå tar tivoliet en aldri så liten vinterpause og Ramón blir å se på TV-skjermen hver helg i starten på 2024. Den 14. sesong av den folkekjære serien starter Hver Gang Vi Møtes. Til sammen er de sju artister som har møttes for å hylle og utforske hverandres respektive musikalske univers, der alle har «sin» dag, som det etter hvert har blitt hetende. Sammen med Matoma, Emelie Hollow, Mari Boine, Highasakite, Ole Ivars og Odin Staveland skal de tolke hverandre sine låter

Den fem ganger Grammy Award®-vinnende artisten Brittany Howard, deler I dag den tredje singelen, Prove It To You fra hennes kommende album, WHAT NOW – som blir hennes andre soloalbum og slippes 9. februar. På «Prove It To You» leverer Howard et euforisk dansespor. Sammen med mangeårige samarbeidspartner Shawn Everett (The Killers, SZA, Miley Cyrus, Adele), produserte Brittany opprinnelig hele sporet i Reason Drum Sequencer, som var første gang hun brukte virtuelle trommemaskiner, og første gang hun produserte en dans spor. Når sporet tok form, gjenskapte hun og bandet hennes sangen i en live-setting for sluttproduksjon, som fortsatt fanger essensen av dansemusikk som hun opprinnelig satte seg for å fange

På lørdag 27. januar er det William Kristoffersen fra Ole Ivars som skal hedres med musikk på Hver gang vi møtes. Da Emelie Hollow skulle velge låten hun skulle tolke, valgte hun en låt som hadde ekstra personlig betydning for henne. “Da jeg skulle velge en låt av Ole Ivars for å tolke, tenkte jeg først at det kom til å bli vanskelig, men det viste seg å være kanskje den letteste for meg. Jeg kom helt tilfeldigvis over Jeg vet du er borte og falt for den med en gang. Teksten som handler om å miste noen man står nær, snakket veldig til meg. Min tante som dessverre gikk bort i fjor, var en kjempe Ole Ivars-fan, så dette ble på en måte en hyllest til hun også” De siste årene har Emelie etablert seg som en av våre største artister, både som låtskriver for andre og som en artist hvis stemme kan få et helt konsertlokale til å nærmest glemme å puste. Hennes samarbeid med Alan Walker, låten Lily, er til dags dato strømmet mer enn tre milliarder ganger og hennes siste album ble i Aftenposten omtalt som "instant gåsehud".

Fletcher er ute med singelen Lead Me On, som er første singel fra hennes kommende album In Search Of An Antidote. For å bringe singelen til live, har Fletcher samarbeidet med artister som Aldae, Jon Bellion, Monsters & Strangerz og Michael Pollack, som er kjent for sine Diamond-sertifiserte singler med artister som Justin Bieber og Miley Cyrus. Singelen har fått en tilhørende musikkvideo, regissert av Alexandre Moors.

På lørdag den 27. januar er det Ole Ivars, presentert av William Kristoffersen, som skal hedres med musikk på Hver gang vi møtes. Når det gjaldt utvelgelse av låt for Odin, falt valget på en av deres mest kjente låter Jag trodde änglarna fanns. “Jeg ønsket å prøve å gi denne klassiske melodien til Ole Ivars og William åpenhet. I tillegg lurte jeg litt på, hva kan en danselåt være? Versjonen har en retning, og en spenning, før den får et volta, og blir til noe helt annet. Når jeg var liten sa mine besteforeldre alltid at jeg spilte jo trommer, jeg hadde jo rytme i kroppen, så de kunne ikke skjønne hvorfor jeg ikke ville danse. Så denne er til William, men også til mine besteforeldre." "Long natt” som han fremførte i første episode, Matoma sin dag, nådde en 10. plass på Spotify.

Coi Leray åpner 2024 med singelen Wanna Come Thru. Låten markerer en ny æra for den flere ganger Grammy-nominerte rapperen og er et samarbeid med den kjente produsenten Mike WiLL Made-It, som tidligere har jobbet med artister som Beyonce og Rihanna. Denne æraen følger opp et suksessrikt 2023 for Coi, med slippet av hennes album “COI”, som blant annet inneholder hitten “Players”.

I dag slipper rap-prinsessen Ice Spice singelen Think You The Shit?(Fart), en låt som spiller på hennes sans for humor. Ice Spice delte nylig et klipp av låten på TikTok og den har siden gått viralt. Dette følger opp et år med braksuksess for rapperen, som startet fjoråret med sitt debutalbum “Like?”.

Mark Knopfler har annonsert sitt tiende solo studio-album, One Deep River, som slippes 12. April. Albumet inneholder 12 nye låter fra Knopfler, som frehever hans varme vokal, poetiske låtskriving og utmerkede gitarferdigheter. One Deep River ble produsert av Knopfler og hans mangeårige samarbeidspartner Guy Fletcher, og ble spilt inn i hans toppmoderne British Grove Studios i London. Knopfler er for mange kjent som vokalist og formann I Dire Straits, et band som var del av å forme musikklandskapet på 80-og 90-tallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *