Skip to content

Ny musikk fra The Last Dinner Party, Dean Lewis, Bråtabrann og ny hedersgjest i Hver Gang Vi Møtes!

The Last Dinner Party presenterer sitt etterlengtede debutalbum Prelude To Ectasy. Det britiske bandet fikk verdens oppmerksomhet I 2023 med singelen “Nothing Matters”, som er I høy rotasjon hos norske radiokanaler. De har gjort seg kjent for sin livemuikk og begir seg I år ut på en omfattende verdensturné. Debutalbumet har mottatt glimrende anmeldelser og bandet har allerede vunnet BRITS Rising Star samt BBC Sound Of.

Lørdag 3. februar er dagen Emelie Hollow skal hedres med musikk på Hver gang vi møters. For Ramón falt valget på låten “He” som nå har blitt til “bli” med et preg av Ramón sitt gjenkjennbare sound. Låten “wow” som han fremførte på Matoma sin dag, har toppet listene i Norge og troner i dag på en solid 2.plass. Ramón har i 2023 spilt en stappfull festivalsommer, lansert sitt neste prosjekt Torres Tivoli og ikke minst annonsert Spektrum. Nå tar tivoliet en aldri så liten vinterpause og Ramón blir å se på TV-skjermen hver helg i starten på 2024. Den 14. sesong av den folkekjære serien starter Hver Gang Vi Møtes. Til sammen er de sju artister som har møttes for å hylle og utforske hverandres respektive musikalske univers, der alle har «sin» dag, som det etter hvert har blitt hetende. Sammen med Matoma, Emelie Hollow, Mari Boine, Highasakite, Ole Ivars og Odin Staveland skal de tolke hverandre sine låter.

I sesongens sjette episode, skal Hver gang vi møtes-deltakerne tolke Emelie Hollow sine låter. For Odin falt valget på låten “Lily” som Emelie har gjort sammen med artist og produsent Alan Walker. Låten som er streamet over 380 millioner ganger på Spotify får nå en ny drakt når Odin gjør sin versjon. “Lily av Emelie fikk meg til å tenke på de god natt historiene man forteller til barna sine. De som de blir redde av i etterkant. Jeg fikk lyst til å sette opp min versjon på en minimalistisk måte som gir luft og rom, og plass til den originale teksten. Som en fortelling. Og så lagde jeg en avsluttende hale med en norsk beroliggende tone. En nattasang man kan synge etter man har fortalt en god natt historie”. Odin Staveland, den 38-år gamle multiinstrumentalisten fra Haugesund, har siden 2004 vært et integrert medlem av bandet Vamp som låtskriver – og bak trommesettet og vokaliststativet på scenen. Odin har gjennom karrieren blitt nominert til Spellemann både som komponist og som medlem av Vamp. Nå står han stødig på egne ben når han stiller i TV2s suksessprogram Hver gang vi møtes som en av årets hedersgjester i programmets 14. sesong.

Dean Lewis starter året sterkt med den gripende singelen “Memories”. Låten er co-produsert og co-skrevet med Jon Hume i Los Angeles og Nashville og gir en smakebit av hans kommende tredje album. Dean delte nylig en snutt av låten på sine sosiale medier, til stor glede for hans dedikerte fanbase.
“Memories” viser Dean's beste sider – emosjonell, relaterbar og hjerteskjærende, med bevegende tekster og melodiøse toner.

Daniel Caesar er i dag ute med sin versjon av "Waiting in Vain", som en del av feiringen av Bob Marleys liv i filmen "Bob Marley: One Love". Filmen er produsert i samarbeid med Marley-familien og har Kingsley Ben-Adir i hovedrollen. Lydsporet inneholder også bidrag fra Kacey Musgraves, Wizkid, Leon Bridges, Bloody Civilian, Jessie Reyez og Bob's barnebarn, Skip Marley.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *