Skip to content

Partygrass med Staysman og Børse

I fjor høst ble Børse lansert, en utvidelse av Hagle sitt univers hvor bandmedlemmene Mikael og Matias tar steget frem som frontfigurer, men fortsatt med banjo- og gitarreima rundt nakken. Musikken varierer fra Hagle ved at den har et tydeligere countrypreg i vokal, harmonier og instrumenter, og mer fokus på historiefortelling i tekstuniverset.

I november I fjor fikk vi presentert en uheldig historie om en nabo som finansierer konas reise til Tyrkia for å ta plastisk kirurgi, men selv ender opp med å bli dumpa, og nå kommer låta om han som syns hverdagen er litt mer gøy med en liten knert innabords.

Denne gangen har de fått med seg selveste Staysman og drar en ny bøgdebanger opp av trailercapsen. «Øl i kantina» er partygrass slik det skal gjøres - banjo, gitar og rånebil-dunkadunk i skjønn forening. En topptrent og overtent Stays tar hovedrollen i en låt som en arbeidstaker med en helt spesiell metode for å ikke kjede seg på jobb - å aldri la helga slutte.

Børse har flere låter i magasinet og vi kan se fram til mer banjo og bluegrassharmonier på ræggen og vorspiel fram mot sommeren. Ta fram din indre høyball og snekkerbukse, så kjører vi. Yee-haw!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *