Skip to content

Stjerneduoen Nico & Vinz er tilbake med norsk versjon av superhit!

Nico & Vinz feirer 10-årsjubilieumet for deres superhit «Am I Wrong» med en norsk versjon av låta. “Tar Jeg Feil” er den perfekte godlåt som oppmuntrer til å følge drømmene og ambisjonene sine, uavhengig av hva alle andre måtte mene. Med stjernehjelp fra artist og låtskriver Ramón, har denne favorittduoen skrevet den norske versjonen av låta som snart vil feste seg i alle nordmenn sine hjerter! 

Hør «Tar Jeg Feil» HER

«Am I Wrong er en hjørnestein i vår karriere. Da vi så at den fylte 10 år og var i ferd med å treffe 2 milliarder streams ville vi gjøre noe helt spesielt. Ideen om å spille den inn på norsk er en hyllest til sangens røtter og folket som ga den sine første plays. Am I Wrong skrev norsk musikkhistorie og ble en stor internasjonal hit, og det er kanskje lett å glemme at den er skrevet i Oslo av Nicolay og Vincent fra Holmlia og Lambertseter. Vi håper at denne norske versjonen kan gjøre budskapet i sangen mer relaterbart og at den kan være med på å inspirere en ny generasjon nordmenn som følger drømmene sine» - Nico & Vinz.

Stjerneduoen fullførte nylig deres «Am I Wrong» tour på et utsolgt SALT i Oslo, hvor de fremførte «Tar Jeg Feil» for første gang og mottok enorm respons fra publikum! De fremførte også låta foran 10 000 mennesker på Bislett Stadion på 17.mai, og er nå klare for sommerens festivalsesong. Gutta er allerede i gang med å skape stort engasjement på sosiale medier, og deres millioner av følgere på tvers av alle sosiale mediekanaler er mer enn begeistret over at denne unike duoen fortsetter å gi ut sin Afrobeat-inspirerte popmusikk.

Med over 1 milliard streams, flere priser og turneer, og en liveopptreden i Det hvite hus, vendte den norske popduoen Nico & Vinz tilbake til verdensscenen i fjor for å spre mer glede, rytme og kjærlighet. Ivrige som aldri før er vidundergutta klare for å vise verden tonnevis av musikk som bare venter på å fylle hjertene til fansen.

Nico & Vinz har laget musikk sammen i 15 år og spurte seg selv om de skulle gå hver til sitt. Svaret var nei; de har mer å si, flere folk å oppmuntre, flere smil å spre over hele verden. Mye av suksessen til Nico & Vinz ligger i den unike sounden de besitter. Med preg fra hjemlandet har de klart å utvikle en særegen lyd som skiller seg ut både i hjemlandet, men også innenfor internasjonal kontekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *