Bugs og ønskeliste for forumet

Velkommen & regler 42 replies 1699 views
Eskil 1 år

Musikkprat er et nytt forum, og vi jobber med å forbedre det der vi kan. Det vil være mulighet for noen bugs en liten stund fremover, så post dem gjerne her hvis du kommer over dem.

Vi jobber også med funksjonalitet og brukeropplevelse, og forsøker å få den så god og strømlinjeformet som mulig. Så her kan dere også poste ønsker for funksjonalitet som gjerne skulle vært her, eller om det er noe som dere skulle ønske fungerte litt annerledes.

 

Ting vi vet om og jobber med (oppdateres kontinuerlig):

 1. Quote/sitering
  De fleste som har tilbragt litt tid på internettforum er vant til at man kan sitere poster for å svare på dem. Forumplattformen vi bruker har ikke støtte for dette ut av boksen, men vi håper å finne en løsning for det.
  Det man heller har valgt å gjøre i denne plattformen er å kunne svare på individuelle poster i en tråd, og dermed lage "underdiskusjoner" under enkeltposter. Det gjenstår å se med litt mer erfaring om dette fungerer like godt eller ikke 🙂

 2. Notifications/varsler
  Forumet har innebygget støtte for varsling når noen svarer på en av postene dine, eller sender deg en privat melding, men dessverre kun via e-post. Vi håper å få opp en varslingsmekanisme der man får notifications rett på nettsiden, slik man er vant til fra andre steder på internett nå til dags.
  Status 5. april: Notifications er på plass, men man må trykke tre ganger på bjella for å se dem. Vi er på saken.

 3. Posting av linker og embedding av videoer o.l.
  Tungvindt å poste linker per i dag, og embedding av videoer, Spotify-låter, etc, ser ut til å kun fungere når administratorer gjør det.
  Status 5. april: Vi er i dialog med utvikler av forumplattformen.

 4. Lest/ulest innhold
  Så vidt vi vet så sporer ikke denne plattformen lest og ulest innhold for hver bruker, men vi har veldig lyst til at den skal gjøre det. Vi ser på muligheter.

Vi kommer snarlig tilbake.