Duckling - fortsatt

Velkommen & regler 0 replies 104 views

Duckling på Gitarnorge - Duckling her, om enn med nytt bilde da det jeg brukte var sånn ca 50x50 pixler.

Tilsynelatende voksen kar i midten av 30-årene som har drevet med musikk i over halvparten av dem. Startet med gitar på slutten av ungdomskolen, la på bass og trommer i løpet av antakeligvis altfor kort tid og rallet rundt i en slags musikalsk forvirring i noen år der jeg ikke visste helt hva jeg egentlig spiller, og uten noen faste å spille med utover småprosjekter og vikarjobber for coverbandet til noen venner.

Fant hjem for ca 12 år siden når jeg begynte å spille kassegitar i et irsk, akkustisk folk-band med navnet Plastic Paddies, med tidvis mye aktivitet særlig på østlandet.

Byttet for noen år siden over til trommer i bandet da trommisen vår sluttet og vi var for opptatte til å øve inn noen nye, og samtidig startet jeg et coverband der jeg spilte gitar og sang for å få fortsette å stå lengst frem på scenekanten og pleie egoet mitt.

I løpet av pandemien har det også her vært litt endringer, vi har fått inn et par ekstra og byttet navn, så nå spiller jeg bass, ekstra gitarer og korer i dette prosjektet og har det sjukt artig.

Utover dette jobber jeg som elektromekaniker i maritim industri, involverer meg i teknisk produksjon på et par lokale festivaler, og jeg prøver å få med meg de aller fleste kampene til Liverpool.

Avslutter med å si at jeg håper dette forumet får livets rett, og jeg skal prøve å gjøre mitt for å hjelpe til med det!


En liten sak fra en del år tilbake mens jeg fortsatt spilte gitar i Plastic Paddies.