...men Yngtchie var ikke død!

Velkommen & regler 1 reply 106 views

Heisann, jeg heter Andreas, opprinnelig fra Vardø men bosatt i Bergen. Musikk for meg er en evig hobby, av yrke er det museumsarbeid det går i, men historie er både jobb og fritid. Mitt hovedinstrument er gitaren, og jeg har prøvd å lære å spille gitar de siste 22 årene. Det går mest i solospill, men ønsket om å finne likesinnede er alltid til stede. Derfor har jeg i det siste snust mer på akustisk gitar enn elektrisk, samt gjort et hederlig forsøk på å få bygd opp en ok bassteknikk. Muligens litt vel håpefullt å velge "YYZ" som første låt å lære, men pytt.

Som ung var det fort-fort for alle penga, og vokabularet og grunnlaget ble dermed svært tynt. Men det er aldri for sent å lære, og litt etter litt prøver jeg å legge sammen puslespillbitene. Et riff her, en intro der, terpe rytme, osv. Det gjør jo at man aldri blir fri for ting å lære, og lysten til å bli bedre er der hele tiden.

Jeg gleder meg til å bidra så best jeg kan til forumet, og jeg er glad det fortsatt er interesse for et norsk musikkforum av denne typen. Facebook funker bare ikke for meg, det blir veldig upersonlig og ustrukturert slik jeg opplever det. Dette virker langt mer oversiktlig, særlig for en gammel GitarNorge-veteran.

(Nå skal det sies at jeg funderte på om jeg fortsatt skulle gå for et brukernavn jeg kokte ihop sensommeren 2003, men det får gå. Da passer det at profilbildet er undertegnede i nettopp 2003.)