Skip to content

Universal Music og United Stage leter etter Norges nye countrystjerne!

Universal Music og bookingbyrået United Stage ser nå etter en countrystjerne mellom 18-30 år som har et brennende ønske om å bli artist, og som synger på norsk. Vi arrangerer auditions, og vinneren går av med en platekontrakt og bookingavtale og opptreden på countryfestivalen i Seljord.

"Vi ønsker å fylle det vi anser som et hull i et voksende marked for countrymusikken i Norge, nemlig den neste generasjonen countryartist som synger på norsk"
 forteller Marie Komissar, A&R director og head of local i Universal Music Norge.

Hun fortsetter: "Vi leter etter noen med artistisk x- faktor som på en genuin måte engasjerer med sin musikalske historiefortelling". 

Steder vi besøker:

Elverum, Central Scene, 6. Mai
Bø, Kroa, 7. Mai
Fredrikstad, St. Croix-huset, 8. Mai

Fristen for påmelding er 1. mai

Det er en åpen konkurranse, og det er åpent for publikum å komme og heie frem sin favoritt. Dørene åpner kl 18. Det vil være en jury på plass som velge vinner basert på bidragene i de tre byene. I hver by blir det valgt et par deltakere som går videre – før vi deretter velger en som får platekontrakt, bookingavtale og opptreden på Countryfestivalen I Seljord. Juryen består av Marie Komissar (A&R Director og Head Of Local) og Håkon Hovde (A&R Manager) fra Universal Music Norway og Jan Roger Andreassen (Senior Agent) fra bookingbyrået United Stage.

Påmelding: www.countrystjerne.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *