Skip to content

Ny musikk fra Astrid S, Kings of Leon, Selena Gomez og Norah Jones.

Kings Of Leon har annonserer sitt niende studioalbum Can We Please Have Fun, ute 10. mai. Fokussingelen "Mustang" er allerede ute og har fått en musikkvideo som setter tonen for det kommende prosjektet. Albumet er spilt inn hos Dark Horse studio i Nashville og er produsert av deres nye samarbeidspartner, Kid Harpoon. Det Grammy-vinnende rockebandet har også annonsert sin kommende turné i USA og avslører at de internasjonale datoene snart vil bli tilgjenglige.

Norah Jones har delt sin nyeste låt "Staring At The Wall", det andre sporet som har blitt sluppet fra kommende album Visions, ute 8. mars. Låten har fått en tilhørende musikkvideo som er regissert av Jones og Kyle Paas, som viser klipp fra studioet og hennes håndskrevne tekst. I likhet med singelen "Running", som hun slapp i januar, er låten et samarbeid med produsenten og multi-intrumentalisten Leon Michels. “This is one of my favorites”, sier Jones om den nye låten.

Selena Gomez er endelig tilbake med singelen "Love On". Dette er hennes første singel for året og følger opp suksessen til det kritikerroste albumet Rare fra 2020. Gjennom teksten, understreker Gomez romantikken i den Parisiske livsstilen og gleden av ny kjærlighet. Låten er produsert av The Monsters & Strangers og Isaiah Tejada. Musikkvideoen for singelen er regissert av den prisberømte franske regissøren Greg Ohrel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *