Skip to content

Astrid S slipper sin nye singel First To Go – ute 23. februar!

Hør låten her fra kl. 00.01: https://AstridS.lnk.to/FirstToGoAstrid S følger opp «Two Hands» med en splitter ny låt. First To Go er en frigjørende sang som handler om overgangen fra tenårene til midten av tjueårene. Astrid S er endelig i førersetet, og ser alt mye klarere: 

«Siden jeg debuterte som artist da jeg var 16 år, har ulike folk prøvd å fortelle meg hva jeg skal gjøre og hvem jeg skal være. Den handler om den frigjørende erkjennelsen da jeg innså jeg ikke er avhengig av noen andre, og hvor befriende det er å la noen gå videre. Og det beste av alt: I'M NOT MAD, I'M THE HAPPIEST I'VE EVER BEEN!» - Astrid S

Hold hendene på rattet og gjør deg klar for en joyride!

Mer om Two Hands, First To Go og kommende musikk:

Tekstmessig har Astrid funnet ny energi i låtskrivingen og er mer leken enn noensinne. Bilmetaforene florerer og vi cruiser rundt til historier om forelskelse, frihetsfølelse, hjertesorg, begjær og vennskap som tar slutt. Vi stopper innom bensinstasjonen for litt casual linedance. Det er en sterk følelse av at denne musikken, og Astrid selv, leker seg selvsikkert med popsjangeren og tar ansvar for sin egen skjebne.

First To Go er produsert av JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), og skrevet av Astrid Smeplass i samarbeid med JT Daly, Nashville-baserte Trent Dabbs og Morgan Nagler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *