Skip to content

‘oops! jeg har et problem’

Fredag 15. mars åpner Torres Tivoli for sesongen, og Ramón slipper ‘oops!’. En deilig låt om selvinnsikt og hvor fort man kan miste seg selv litt innimellom.

Han inviterer inn til sin fornøyelsespark der man får et innblikk i hans verden, tanker, betraktninger, erfaringer og følelser. Berg-og-dal-banen starter med hans barndom, fører oss gjennom livet og lander i Torres Tivoli – som kulmineres i et utsolgt Oslo Spektrum 26. oktober!
«oops!» startet som en litt tullete idé om at vi skulle sample memen jeg tilfeldigvis klarte å skape i 2021, hvor jeg snakker om mitt badeproblem på TikTok. Men etter hvert som jeg skrev den ble det bare flere og flere tilståelser om alle problemene jeg har. Jeg startet å klandre alle rundt meg, så jeg til slutt endte opp som det største problemet selv.

https://Ramon.lnk.to/oops

25-åringen har vært å se på TV gjennom vinteren der han har levert sterkt i årets sesong av Hver Gang Vi Møtes og servert oss nydelige tolkninger uke for uke. Hans versjon av Matoma sin ‘wow’ gikk hele veien til førsteplassen i Norge. Åtte tolkninger og ni millioner streams senere er det nå klart for neste kapittel i hans kommende prosjekt; et prosjekt der de nære og ærlige tekstene fortsatt er hjertet i hans univers. Med seg inn i universet har han med seg sin faste
makker, produsent Andreas Bache-Wiig.

#1 hits og en stadig voksende fanbase har vist at Ramón er en artist med store kvaliteter. Nå står en fullspekket festival sommer i inn- og utland for tur, og ikke minst den utsolgte konserten i Oslo sin storstue.

Resten av året vil bli fulgt opp med flere låtslipp, flere konserter og mye annet gøy.
Følg med på Torres Tivoli for å holde deg oppdatert med hva som skjer i Ramón sin verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *