Skip to content

Stjerneskuddet Alessandra med to gjeve nominasjoner til Spellemann 2023

Det er med stor glede og stolthet at vi kan annonsere Alessandras to nominasjoner til årets Spellemann for prisene Årets Gjennombrudd og Årets Låt for «Queen of Kings».

Til tross for sin korte karriere, har Alessandra allerede rukket å sette sitt preg på den norske og internasjonale musikkscenen. Karrieren skøyt i enorm fart etter seieren i Melodi Grand Prix og deltakelsen i Eurovision Song Contest med låten «Queen of Kings», som i dag har sanket inn nærmere 500 millioner (!) strømninger på tvers av plattformer. Alessandra sikret en 5. plass på Eurovision som er Norges beste plassering på ti år! Superhiten Queen of Kings fikk topp-plasseringer i en rekke land globalt og gikk inn på #28 på den globale topplisten til Spotify. Kort tid etter fulgte hun opp med flere singler som “Pretty Devil” og ”Narcissist”.

Om nominasjonene sier Alessandra:
“Det er kjempestas! Trodde aldri dette skulle skje! Jeg har jobbet så hardt det siste året, og det føles så bra å få en så stor anerkjennelse fra Spellemann! Gleder meg kjempe kjempe mye. Spellemann here I come❤️” 

Alessandras imponerende suksess og store følgerskare vitner om hennes eksepsjonelle talent og dedikasjon til musikken. 16. februar slapp hun EPen «Best Year Of My Life» samtidig som hun var i gang med sin aller første turné hvor hun besøkte over 20 byer i UK og Europa. Turnéen solgte over 11.000 billetter (utsolgt i Helsinki, London, Amsterdam, Milano, Madrid, Zürich, Antwerpen). Alessandra har definitivt bevist seg som en stjerne å regne med innenfor bransjen det siste året.

Spellemannprisen 2023 avholdes 4. april i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *