Skip to content

Victoria Nadine i drømmecollab med DJ-en og superprodusenten R3HAB

Victoria Nadine er en av stjernene som skinner sterkest på den norske pophimmelen. Etter et ekstremt travelt og vellykket år, vender hun tilbake med sin andre singel for 2024, denne gangen i samarbeid med multi-platinum DJ og produsent R3HAB. “Feel This Way” er en dancelåt som handler om en forelskelse som får blodet til å bruse, følelsen av intens kjærlighet der du bare ikke kan slutte å smile.

"Jeg skrev Feel This Way i LA sammen med Emma DD, Grant og Joe London. Jeg visste at de hadde gjort en del dance låter tidligere og benyttet muligheten til å prøve meg i den retningen. Vi var sykt gira hele gjengen, ideen kom ganske raskt og vi sa vel alle sammen etter bare en times tid «this is a banger», så vi hadde trua på denne tidlig. 

Låten handler om noe så enkelt som en flørt eller en forelskelse som er veldig intens. Den følelsen av at blodet bruser når du tenker på, eller er i nærheten av, denne ene personen, og at det kun er hen du tenker på og som får deg til å føle akkurat sånn.  
En ubeskrivelig følelse rett og slett. Vi lekte oss med teksten og skrev fritt, det var skikkelig gøy og befriende.  

R3HAB var et navn som dukket opp når vi diskuterte hvem som kunne passet til å gjøre den!  
 
Jeg digger ham og har ønsket å jobbe med ham i flere år, ettersom at jeg hører på musikken hans selv. Jeg har alltid vært veldig opptatt av at min første collab med en dj skal være med noen jeg synes er dritfet og faktisk hører på, uavhengig av hvor stor artist det er. Det har også vært viktig for meg at min første dj collab er en låt jeg har vært med å skrive selv. Jeg kan jo bare si at jeg fikk meg litt av en overraskelse når jeg fikk vite at R3HAB mer enn gjerne ville bli med på denne låta! <3  
 
Ekstra kult at det ble en Victoria Nadine og R3HAB låt! Det må jeg ærlig innrømme at jeg synes er stas. R3HAB sitt preg på denne produksjonen gjorde den akkurat sånn jeg ønsket at den skulle høres ut! Dette er virkelig en drømmecollab og jeg er super stolt av denne låta!"

Victoria Nadine har blitt en av de mest toneangivende unge artistene i landet. Singelen "Nerve" har til nå fått over 10 millioner avspillinger på strømmetjenester, var den mest spilte låten på NRK P3 og nominert til Årets låt under P3 Gull. Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen og Årets Gjennombrudd Populærmusikk 2023 på Musikkforleggerprisen, samt nominert til “Årets Verk” populærmusikk hos Musikkforleggerprisen 2024 for «Hope ur miserable».

De siste årene har Victoria Nadine reist rundt i verden og skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere, og i året som gikk har hun vært å se på flere festivaler som Slottsfjell, FOMA, Idyll, Sydli, Rakettnatt, Festningen og Findingsfestivalen.  I den kommende sommersesongen vil hun opptre på enda flere festivaler rundt om i landet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *